participa

Mantenir-vos informats

L’AMPA posa a la vostra disposició tota una sèrie de canals per facilitar la comunicació i que pugueu estar al dia de les darreres novetats:

És important que mantingueu amb nosaltres una adreça de correu electrònic vàlida per a que us pugem enviar els butlletins de noticies. Si encara no ho heu fet,  podeu fer-nos arribar el full de consentiment degudament complimentat i signat a la bústia de l’AMPA a l’escola.

Feu sentir la vostra veu

Per a mantenir un canal de comunicació fluid entre tots: associació, pares, mares, mestres i escola, és important que ens feu arribar els vostres comentaris, suggeriments o queixes. Per això podeu fer servir el nostre correu contacte@ampabetulia.cat, qualsevol dels canals a Internet esmentats anteriorment, o bé la bústia que trobareu a l’entrada de l’escola.

Doneu un cop de mà

De tant en tant fem crides per a demanar l’ajuda de voluntaris en tasques puntuals, tota ajuda sempre es benvinguda. A més pots implicar-te en qualsevol dels actes que organitza l’AMPA (Sortida anual, Festúlia, etc) apuntant-te a la comissió corresponent.

Participeu en les decisions de l’AMPA

Un cop a l’any (normalment a l’octubre) es convoca l’Assemblea General de l’AMPA, on és imprescindible la vostra assistència per a acordar entre tots el programa de tot l’any. A més de poder intervenir-hi, l’assemblea és un bon moment per apuntar-se a la Junta de l’AMPA i prendre part de les reunions que convoquem un cop al mes per coordinar totes les activitats que duem a terme.

Ja sabem que no disposeu de gaire temps lliure. Nosaltres tampoc! 😉

Us esperem.