participa

Mantenir-vos informats

L’AMPA disposa d’una sèrie de canals per facilitar la comunicació amb les famílies i per posar-vos al dia de les darreres novetats:

Feu sentir la vostra veu

Amb l’objectiu de mantenir una comunicació fluida entre tots (AMPA, pares, mares, mestres i escola) és important que ens feu arribar els vostres comentaris, suggeriments o queixes. Per això podeu fer servir el nostre correu contacte@ampabetulia.cat, qualsevol dels canals a Internet esmentats anteriorment, la bústia que trobareu a l’entrada de l’escola o bé el canal de comunicació a través dels delegats de classe. En qualsevol cas, sereu benvinguts per exposar les vostres opinions i suggeriments a les reunions periòdiques de l’AMPA.

Doneu un cop de mà

Apunteu-vos a les crides que, de tant en tant fem. Necessitem l’ajuda de voluntaris en tasques puntuals. També pots implicar-te en qualsevol dels actes que organitza l’AMPA (Sortida anual, Festúlia, Olimpíades, etc) apuntant-te a la comissió corresponent.

Participeu en les decisions de l’AMPA

Durant el primer trimestre de cada curs es convoca l’Assemblea General de l’AMPA. És el moment de rendir comptes sobre el que s’ha fet el curs anterior i proposar les noves activitats que organitzarem durant  tot el curs. A més de poder intervenir-hi, l’assemblea és un bon moment per apuntar-se a la Junta de l’AMPA i prendre part de les reunions que convoquem un cop al mes per coordinar totes les activitats que duem a terme i fer seguiment de les inquietuds que van sorgint durant el curs escolar.

Ja sabem que no disposeu de gaire temps lliure. Nosaltres tampoc! 😉

Us esperem.